Νυφικά Eugenia Ainalaki

 
 
 
Η σχεδιάστρια Ευγενία Αϊναλάκη, δημιουργεί με αγάπη ξεχωριστά νυφικά και αμπιγιέ φορέματα, συνδυάζοντας τη φινέτσα με τον πρωτότυπο σχεδιασμό, την πολυτέλεια με την απλότητα και τον ρομαντισμό με τη δυναμική πλευρά της κάθε γυναίκας.

Μοναδικές δημιουργίες που σχεδιάζονται με βάση το προσωπικό στιλ κάθε νύφης, με στόχο να εκφράζουν και να αναδεικνύουν τη μοναδικότητα της, κάνοντας την, να νιώθει πραγματικά ο εαυτός της.

Συνδυάζει τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, με τις δικές της στυλιστικές καινοτομίες και παρουσιάζει νυφικά και αμπιγιέ φορέματα που γοητεύουν με το ύφος και το πρωτοποριακό στιλ, τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό.

Οι δημιουργίες συνδυάζονται με τα ιδιαίτερα χειροποίητα αξεσουάρ, που ολοκληρώνουν μία μοναδική εμφάνιση.

Στο atelier θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά και να δοκιμάσετε την Bridal collection 2019, η οποία είναι εμπνευσμένη από εξαιρετικά Ιταλικά - Γαλλικά υφάσματα και δαντέλες, καθώς και κάποια τελευταία κομμάτια από την Bridal collection 2018 σε ειδικές τιμές.

Επίσης, μπορείτε να δείτε τη συλλογή από τα χειροποίητα στέφανα γάμου και τα χειροποίητα αξεσουάρ για τα μαλλιά που ολοκληρώνουν τη νυφική σας εμφάνιση.

Στο προσωπικό σας ραντεβού μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική tailor made δημιουργία, σύμφωνα με την προσωπικότητα σας, το style σας και το budget που διαθέτετε.


 
 
Ευγενία Αϊναλάκη

-Fashion Designer- - Haute Couture-
Tailormade Wedding Dress & Haute Couture Dresses
Handmade Wedding Accessories & Crowns


ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 
Βασιλέως Γεωργίου Β 59-61
τκ 18534 3ος όροφος
 
Τηλέφωνο: +306932460590 ,
 
Ιστότοπος: www.eugeniaainalaki.gr
 
 
 
Wedding in Greece...Save the Date!
 
 
 
 
 
Νικόλ Παναγιωτου
 
Η Νικόλ Παναγιωτου με δημιουργία της σχεδιάστριας Ευγενία Αϊναλάκη, για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου.
 
 
Eugenia Ainalaki Facebook
 
 
 
Eugenia Ainalaki Instagram